PILJENO DRVO

HRAST

Stoljećima je hrastova piljena građa poznata po svojoj svestranosti i izdržljivosti, što je čini popularnim izborom za širok raspon primjena, od gradnje do izrade namještaja.

dolje

rezanje hrastovog trupca na pili u pilani
KLASA
od premijera do rustikalnog
OBLIK
samica
polusamica
obrubljeno
KORA
s korom
bez kore
vlažnost
svježe
suho
prosušeno
DEBLJINA
od 22 do 80 mm
duljina
super kratko
kratko
dugo
FSC
da

Exportdrvo nudi raznolik izbor proizvoda od hrastove piljene građe za vaše potrebe. Nudimo različite klase, oblike i dimenzije, uključujući svježu, prosušenu ili suhu piljenu građu, dostupnu kao samicu, obrubljenu građu ili bull. Naši proizvodi od hrastove piljene građe dolaze u svim klasama, od prvoklasne do rustikalne, u debljinama od 22 mm do 80 mm. 

U građevinarstvu se hrastova piljena građa najčešće koristi za grede, podove i obloge, dok je proizvođači namještaja često koriste za stolove, stolice i ormare. Njegova prirodna ljepota i otpornost na vlagu čine ga popularnim izborom za vanjsku primjenu kao što su palube i ograde. U našoj tvrtki nabavljamo visokokvalitetnu hrastovu piljenu građu iz odgovornih šumarskih praksi, osiguravajući da naši kupci dobiju najkvalitetniji materijal za svoje projekte.

Bez obzira na to jeste li komercijalni graditelj ili renovirate dom, hrastova piljena građa je pouzdan i dugovječan izbor. Sa svojim dugotrajnim svojstvima i upečatljivim izgledom, hrastova će piljena građa i dalje biti tražen materijal za mnoge industrije i primjene. Pogledajte naš portfelj i otkrijte mogućnosti za svoj sljedeći projekt.

Više

OSTALO PILJENO DRVO
Kontakt