LAM PARKET

lam parket lamele

Lam parket je vrsta masivnog drvenog poda koju karakteriziraju letvice bez utora i pera. Ovakav dizajn dopušta različite načine slaganja, pružajući veću fleksibilnost u pogledu opcija instalacije i dizajna. Iako je dimenzija nešto manjih od klasičnog parketa, prostoriji uvijek pruža diskretnu eleganciju.

Jedna od glavnih prednosti lam parketa je njegova svestranost. Može se koristiti u različitim okruženjima, od stambenih domova do poslovnih prostora. Njegova glatka površina čini ga savršenim za renoviranje podova, bilo u kućama ili na profesionalnim mjestima. Može se nanositi na ravnu površinu, čistu i glatku, s izravnim pričvršćivanjem na cement, pločice ili mramor. Također je pogodan za prostore s podnim grijanjem.

Što se tiče dizajna, lam parket je izvrsna opcija za one koji traže suptilan i elegantan izgled. Može se obojiti kako bi odgovarao svakom dizajnu interijera, a može se kombinirati s drugim materijalima poput pločica ili kamena kako bi se stvorio jedinstven i personaliziran izgled.

Ukratko, lam parket je izvrsna opcija za one koji traže svestrano i elegantno rješenje za podove. Njegova glatka površina i nedostatak utora i pera čini ga savršenim za renoviranje, a pogodan je i za podno grijanje. Diskretna elegancija lam parketa čini ga idealnim za širok raspon interijera.

VRSTA:
hrast

DIMENZIJE:

10 x 300 x 60 mm

ZAVRŠNA OBRADA:

nedovršen

PODNO GRIJANJE:

prikladno

Kontakt