PILJENO DRVO

JASEN

Jasen je popularno tvrdo drvo s jedinstvenom kombinacijom snage, fleksibilnosti i estetike.

INQUARY

Pakiranje neobrađenog svježeg jasen drvo piljeno drvo
KLASA
od AB do srčanice
OBLIK
samica
polusamica
obrubljeno
KORA
s korom
bez kore
vlažnost
svježe
suho
prosušeno
DEBLJINA
od 25 do 75 mm
duljina
super kratko
kratko
dugo
FSC
da

Jasen je svestrani materijal za gradnju ili namještaj. Sa svojom snagom, izdržljivošću i jedinstvenom ljepotom, piljena građa od jasena popularan je izbor za razne primjene.
U građevini se drvo jasena često koristi za grede, podove i obloge zbog svoje čvrstoće i izdržljivosti. U izradi namještaja, piljena građa od jasena odlična je opcija za stolove, stolice i ormare zbog svojih prekrasnih zrnatih uzoraka i jedinstvenih varijacija boja.

Piljena građa od jasena također je popularan izbor za područja s velikim prometom, poput sportskih dvorana i plesnih studija, zbog svoje fleksibilnosti i sposobnosti da izdrži habanje. U izradi namještaja, piljena građa od jasena odlična je opcija za izradu elegantnih stolova, stolica i ormara, zahvaljujući prekrasnom zrnatom uzorku i jedinstvenim varijacijama boja.‍ Nudimo niz proizvoda od piljene građe od jasena kako bismo zadovoljili vaše specifične potrebe. Birajte između obrubljene građe, samice, ili pak bulla, u različitim klasama u rasponu od AB do kerna. Nudimo debljine u rasponu od 25 mm do 75 mm, u proizvoljnim ili fiksnim širinama. Osim toga, možemo klasificirati građu prema veličini na temelju vaših specifičnih narudžbi.

Ponosimo se činjenicom da svojim kupcima nudimo visokokvalitetnu piljenu građu od jasena i predani smo pomoći im da ožive svoje projekte. Naše rezano drvo od jasena potječe iz održivih izvora i ekološki je prihvatljivo, što ga čini izvrsnim izborom za one koji cijene održivost i ekološki prihvatljivost. Pogledajte naš izbor piljene građe od jasena i oživite vaše ideje.

Više

OSTALO PILJENO DRVO
Kontakt