MASIVNI PARKET

čvrsti parket u blagovaonici chevron stil

Masivni parket je vrsta drvenog poda izrađenog od jednog drvnog elementa. Također je poznat kao standardni parket jer je generacijama najpopularnija vrsta drvenog poda.

Što se tiče dizajna, masivni parket nudi niz mogućnosti rasporeda zahvaljujući dizajnu pera i utora. To uključuje popularne uzorke riblje kosti, prugasti pod i mozaik. Konstrukcija od jednog elementa također omogućuje višestruko brušenje i obnavljanje pojedinačnih ploča, što mu daje dug životni vijek. Osim toga, na masivni parket mogu se primijeniti različite boje i obrade, što ga čini prilagodljivim svakom dizajnu interijera.

Masivni parket ima široku primjenu u interijerima i može se naći u mnogim stambenim i poslovnim prostorima poput domova, ureda, trgovina i dr. Njegova izdržljivost i širok raspon mogućnosti dizajna čini ga izvrsnim izborom za drvene podove.

Jedna od glavnih prednosti masivnog parketa je njegova trajnost. Budući da je izrađen od jednog komada drva, može izdržati tešku upotrebu i trošenje. Također je prikladan za podno grijanje, što ga čini svestranom opcijom za stambene i poslovne prostore.

VRSTA:
hrast, jasen

DIMENZIJE:

debljina: 14, 21, 22 mm

ZAVRŠNA OBRADA:

uglavnom nedovršeni

Kontakt