GORNJA ZAVRŠNA LAMELA

hrastovo drvo gornji sloj lamele

Drvena lamela je tanka, visokokvalitetna ploča od masivnog drveta koja se koristi kao gornji sloj u mnogim vrstama drvenih podova. Obično se izrađuje od tvrdog drveta hrasta, poznatog po svojoj snazi, izdržljivosti i estetskoj privlačnosti.

Gornji sloj drvenog poda ključan je za cjelokupnu izvedbu i izgled poda. Drvena lamela je idealan izbor za ovaj sloj jer je čvrsta, stabilna i otporna na habanje. Također je vrlo prilagodljiva, dopuštajući niz različitih završnih obrada i boja za postizanje željenog izgleda.

Budući da je drvena lamela izrađena od punog drva, nudi mnoge iste prednosti kao i tradicionalni podovi od tvrdog drva. Topla je i privlačna pod nogama, te dodaje prirodnu ljepotu i karakter svakom prostoru. Osim toga, drveni podovi izrađeni s gornjim slojem od lamele drveta često su pristupačniji i ekološki prihvatljiviji od podova od punog tvrdog drva, jer koriste manje materijala.

Sve u svemu, drvena lamela izvrstan je izbor za svakoga tko traži izdržljiv, prilagodljiv i prekrasan završni sloj za svoj drveni pod.

VRSTA:

hrast

DIMENZIJE:

debljina 3 - 6,2 mm
duljina 70 - 400 mm

Kontakt