MOZAIK PARKET

Parket od hrasta mozaika izbliza

Mozaik parket je vrsta drvenog poda koji se sastoji od malih drvenih traka koje su raspoređene u mozaik uzorku kako bi oblikovale parketne ploče. Trake su obično debljine 8 mm i raspoređene su na mrežicu koja se zatim lijepi na podnu površinu. Postoje različite varijante uzoraka - kvadratni, paralelni, pločice, engleski uzorak i mnogi drugi.

Mozaik parket poznat je i po svojoj izdržljivosti i jednostavnosti održavanja. Lako se obnavlja i brusi više puta, što omogućuje dugotrajnu i lijepu završnicu. Proces ugradnje također je relativno jednostavan, a postoji mogućnost primjene različitih boja i završnih obrada koje odgovaraju svakom dizajnu interijera.

Dizajnerski mozaik parket nudi jedinstven i dinamičan izgled. Male drvene trake raspoređene u mozaik uzorku stvaraju vizualno zanimljiv i raznolik izgled, što ga čini izvrsnom opcijom za one koji traže pod koji će ostaviti dojam.
Ukratko, mozaik parket je cjenovno pristupačan pod od punog drva, pogodan za podno grijanje, lako se obnavlja i može se višestruko brusiti. Postupak postavljanja je jednostavan i može se završiti u različitim bojama i završnim obradama kako bi odgovarao svakom dizajnu interijera.
Jedna od glavnih prednosti mozaik parketa je njegova pristupačnost. To je isplativa opcija za one koji traže pod od punog drva bez trošenja novca. Pogodan je i za podno grijanje, što ga čini odličnom opcijom za domove i poslovne prostore koji imaju ovakav sustav grijanja.

VRSTA:
hrast, jasen

DIMENZIJE:

8 mm x 120/160 mm

ZAVRŠNA OBRADA:

nedovršen

PODNO GRIJANJE:

prikladno

Kontakt