O NAMA

Sjedište Exportdrva na Trgu Marka Marulića u Zagrebu šarene pročelja pakiranja piljene građe u skladištu
Vaš 'one-stop shop'  - visokokvalitetni proizvodi od hrvatskog drva na jednom mjestu!

Od svog osnutka 1948. godine, Exportdrvo zauzima središnju poziciju regionalne drvne industrije. Tvrtka nudi široki asortiman proizvoda napravljenih od renomiranih hrvatskih vrsta tvrdog drveta poput bukve, hrasta, jasena i graba. Od piljene građe do podnih obloga i panela, sve je dostupno na jednom mjestu.

Ponosni smo što izvozimo više od 100.000 m3 drvne građe godišnje u više od 70 zemalja diljem svijeta. S potpuno opremljenim skladištima smještenim u najvećim hrvatskim luka, Rijeci i Raši, sa preko 30.000 m2 natkrivenog skladišnog prostora, osiguravamo kontinuirani protok visokokvalitetnih drvnih proizvoda.

100.000 m3 izvoza tvrdog drva godišnje
75 godina iskustva u međunarodnoj trgovini drvom i drvnim proizvodima
30.000 m2 natkrivenog skladišnog prostora
5.000 m3 kapaciteta sušara
izvoz u više od 70 zemalja
godišnje obradimo 250.000 m3 trupaca
partnerska suradnja s više od 70 pilana
jedna od prvih FSC® certificiranih tvrtki u Hrvatskoj
više od 2.000 kupaca na globalnoj razini

Naš tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u međunarodnoj trgovini kontinuirano razvija partnerske odnose s kupcima diljem svijeta. Težimo stvaranju proizvoda s minimalnim utjecajem na okoliš uz duboko poštovanje prema prirodi kao resursu. Naša poslovna filozofija temelji se na održivom upravljanju resursima, a ponosni smo što smo jedna od prvih FSC® certificiranih tvrtki u Hrvatskoj, vlasnici FSC® certifikata od ožujka 2001. godine. Slobodno pitajte za naše FSC® certificirane proizvode.

PREUZMI FSC®

PREUZMI KATALOG

Kontakt