KAKO RADIMO

pakiranja bukovog piljenog drva u skladištu Exportdrvo u Rijeci

Exportdrvo je regionalni lider u distribuciji i izvozu proizvoda od tvrdog drva s više od 75 godina iskustva u industriji. Naša predanost održivom gospodarenju resursima, visokim ekološkim standardima i kvaliteti pozicionirali su nas kao referentnu točku u drvnoj industriji kako u regiji tako i na međunarodnoj razini. Ponosni smo što smo jedna od prvih FSC® (Forest Stewardship Council) certificiranih tvrtki u Hrvatskoj, posjedujemo certifikat od 2001. godine, a naša se poslovna filozofija temelji na stvaranju proizvoda s minimalnim utjecajem na okoliš.

Kao jedan od glavnih dobavljača svih drvnih proizvoda, od piljenu građe, podova, ploča i furnira od poznatih hrvatskih vrsta drva poput bukve, hrasta, jasena i graba, sposobni smo prilagoditi svoje proizvode prema potrebama tržišta. S više od 98% prodaje ostvarene na međunarodnom tržištu u više od 70 zemalja, posjedujemo iskustvo, sposobnost i znanje za zadovoljenje potreba za bilo kojim proizvodom od tvrdog drva čak i na najzahtjevnijim tržištima.

Exportdrvo surađuje s preko 70 pilana, a sa svojim skladišnim kapacitetima, strateški pozicioniranim u glavnim hrvatskim lukama zadovoljava najviše standarde kvalitete za sve vrste drvnih proizvoda. Naš tim stručnjaka provodi rigorozne kontrole kvalitete na svakom koraku proizvodnog procesa kako bi jamčili dosljednost i pouzdanost naših proizvoda. Naši odnosi s više od dvije tisuće tvrtki diljem svijeta i izvanredna usluga za korisnike izgradili su našu reputaciju partnera od povjerenja u drvnojindustrij.

PREUZMI FSC®

Kontakt