VIŠESLOJNI PODOVI

višeslojni hrastovi podovi u blagovaonici s velikim stolom

Višeslojni pod je vrsta drvenog poda koji se sastoji od 2 sloja lijepljenog drva, s podlogom od brezove šperploče. Ova metoda izrade pruža brojne prednosti u odnosu na tradicionalne podove od masivnog drva.

Jedna od glavnih prednosti višeslojnih podova je njihova trajnost. Višestruki slojevi drva pružaju dodatnu stabilnost, što ga čini otpornijom opcijom za područja s velikim prometom. Također se lako postavlja i obnavlja, što ga čini odličnom opcijom za one koji žele obnoviti svoje podove bez pokretanja velikog projekta renoviranja.

Što se tiče dizajna, višeslojni pod je vrlo sofisticiran i svestran. Može se kombinirati s različitim stilovima dizajna interijera, kao što su Chevron ili riblja kost, što ga čini izvrsnom opcijom za svaki dom ili poslovni prostor.

Još jedna prednost višeslojnih podova je njihova prikladnost za podno grijanje. Zbog svoje manje debljine, ima nizak otpor prijenosu topline, što znači da se može koristiti sa sustavima podnog grijanja bez ugrožavanja njihove učinkovitosti.

Ukratko , ovaj pod izrađen je od potpuno prirodnih materijala, izdržljiv je, vrlo stabilan, lako se postavlja i obnavlja. Djeluje vrlo sofisticirano i svestrano, može se kombinirati s različitim stilovima uređenja interijera i idealno je rješenje za podno grijanje, zahvaljujući manjoj ukupnoj debljini ima nizak otpor prijenosu topline.

VRSTA:
hrast, jasen

DIMENZIJE:

debljina: od 10 mm do 15 mm

ZAVRŠNA OBRADA:

nedovršeno, brušeno, lakirano, bojano, nauljeno, strugano, dimljeno...

PODNO GRIJANJE:

prikladno

Kontakt